Themabewertung:
  • 0 Bewertung(en) - 0 im Durchschnitt
Problem with starting I-BusApp
#1
Hi,

Problem I have takes place on AVIN4.
Ibus app doesn't start after re-starting  (wake up from sleep mode) but I takes place only  when any other app was active, for example radio app. So if I have all apps closed only ibus app is running and then I turn off avin4 (sleep mode, I suppose) and turn back on - Ibus app starts automatically. But when radio app is playing music and Ibus app is running and then I turn off avin4 (sleep mode) and turn back on - Ibus app doesn't start automatically - only radio app starts working. Please help. ..

Zitieren
#2
Hi, issue is known. We found that it will work again when:
- change the USB plug, and/or
- downgrade MCU to GS 3.44, at 3.56 we found this issues.

Check which version is installed: https://xtrons.ibus-app.de/index.php?tit...alliert.3F
==> important: type "GS" !!!!!

MCU 3.44: http://download.speedy-pics.de/uploads/a...S_3.44.zip

how to perform an update: https://xtrons.ibus-app.de/index.php?tit...wareupdate
Zitieren
#3
(15.09.2020, 07:09)Andre schrieb: Hi, issue is known. We found that it will work again when:
- change the USB plug, and/or
- downgrade MCU to GS 3.44, at 3.56 we found this issues.

Check which version is installed: https://xtrons.ibus-app.de/index.php?tit...alliert.3F
==> important: type "GS" !!!!!

MCU 3.44: http://download.speedy-pics.de/uploads/a...S_3.44.zip

how to perform an update: https://xtrons.ibus-app.de/index.php?tit...wareupdate

Thanks. After changing usb - problem still exists. So..I have to downgrade..:/
[-] 1 Leute denen dieser Beitrag gefällt:
  • Andre
Zitieren


Gehe zu:


Benutzer, die gerade dieses Thema anschauen: 1 Gast/Gäste